Молимось за нашу країну!!! Молимось за нашу країну!!!


Ми, як церква, віримо, що нашою основною метою є проповідь Євангелія невіруючим, а також прояв любові і турботи до всіх людей.

У цей непростий період для нашої країни, ми вважаємо вкрай важливим для кожного віруючого продовжувати присвячувати себе молитві за наш народ і ситуацію в цілому.

«Отже, перш над усе я благаю чинити молитви, благання, прохання, подяки за всіх людей, за царів та за всіх, хто при владі, щоб могли ми провадити тихе й мирне життя в усякій побожності та чистості. Бо це добре й приємне Спасителеві нашому Богові, що хоче, щоб усі люди спаслися, і прийшли до пізнання правди. Один бо є Бог, і один Посередник між Богом та людьми, людина Христос Ісус…»

1-е Тим.2:1-5

Ось декілька сфер, за які можна молитися:

1 . Молимося, щоб Господь тримав все у Своїй руці, щоб через всю цю ситуацію багато людей почали шукати Бога, покаялися і прийшли до пізнання Ісуса Христа

2 . Молимося за те, щоб Бог зберігав нашу країну та народ від зла та кровопролиття

3 . Молимося за особисте покаяння, мудрість, дії в рамках закону і особливо за страх Божий в серцях нашої влади (уряд, опозиція, силові структури)

4 . Молимося за мир і єдність нашої країни, щоб український народ покладав надію не на людей чи політичний курс, але на Спасителя Ісуса Христа, що страждав за наші гріхи на хресті, померлого та воскреслого

5 . Молимося, щоб Господь дав Свій особливий захист і охорону для всіх мирних громадян країни

6 . Молимося за тих, хто вже фізично і морально постраждав, за зниклих людей, за людей у відділеннях міліції та в лікарнях.

7 . Молимося за церкви в Україні, щоб всі зараз були об’єднані молитвою і постом за нашу країну, щоб віруючі залишалися миротворцями, щоб Господь допомагав Церквам продовжувати нести Добру Новину, за пастирів і євангелістів – мудрість, силу Святого Духа для них. Нехай Господь додає спасенних до Церкви!

«…і впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім’я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім’я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!»

2-е Хронік 7:14